ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه 14 الی 20
(021) 22809431

بی اختیاری ادرار

Contents

بی اختیاری ادرار در زنانبی اختیاری ادرار

بی اختیاری ادرار چیست ؟ چرا زنان با این مشکل مواجه می شوند ؟ راه حل مناسب درمان این اختلال چیست ؟ آیا امکان درمان قطعی بی اختیاری ادرار وجود دارد ؟ در مقاله پیش رو ، به شرح این مشکل ، علت ، تشخیص و روش های درمان آن پرداخته ایم ؛ با مطالعه این مقاله ، به پاسخ پرسش های فوق نیز دست خواهید یافت ؛ با ما همراه باشید.

بعضی از بانوان در زمان دویدن ، سرفه کردن یا خندیدن با خروج چند قطره ادرار مواجه شده یا حس می کنند ، باید سریعا خود را به سرویس بهداشتی برسانند ؛ لازم به ذکر است ، برخی از بانوان نیز در حین رابطه جنسی ، کنترل ادرار خود را از دست می دهند.

بروز این مشکل در بانوان ، می تواند در اثر دلایل متفاوت ؛ از جمله بارداری ، زایمان ، عفونت ادرار ، اضافه وزن ، یائسگی ، ابتلا به برخی از بیماری های زمینه ای ؛ مانند دیابت و از این قبیل موارد باشد.

تشخیص بی اختیاری ادرار در بانوان

جراح و متخصص زنان ، در ابتدا علائم و نشانه های بیمار را ؛ از جمله ناراحتی ، تحمل فشار ، سابقه انجام جراحی و از این قبیل موارد بررسی می کند ، تا تشخیص صحیح را انجام دهد.

پزشک در حین انجام معاینات مورد نیاز به منظور شناسایی نقص عملکرد عضله های مثانه ، انسدادهای قابل درمان روده ، تومورهای لگن ، ظرفیت مثانه و ادرار باقیمانده را مورد بررسی قرار می دهد و معمولا ، آزمایشاتی که در ذیل به آن ها اشاره شده است ، را برای بیمار تجویز می کند :

  • تست فشار مثانه
  • آنالیز و کشت ادرار
  • سونوگرافی
  • سیستوسکوپی
  • نوار عصب مثانه

درمان بی اختیاری ادرار در زنان

روش های بسیاری به منظور درمان بی اختیاری ادرار در بانوان ، وجود دارد که پزشک ، با توجه به علت بروز این مشکل ، یکی از بهترین آن روش های درمانی را انتخاب می کند ؛ در ذیل ، به برخی از این روش های درمانی ، اشاره شده است :

  1. دارو درمانی
  2. جراحی
  3. لیزر
  4. و از این قبیل موارد

درمان بی اختیاری ادرار با لیزر

در مواقعی که مشکل بی اختیاری ادرار در افراد ، خفیف باشد ؛ پزشک درمان به روش لیزر را پیشنهاد می دهد ؛ تعداد جلسات مورد نیاز در این روش ، توسط پزشک تعیین می گردد.

پاسخ